Hei sinä nuori!

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta ja yhteiskunnallisista asioista? Haluaisitko oppia lisää kestävästä kehityksestä, ympäristö- ja ilmastoasioista tai kenties ulko- ja turvallisuuspolitiikasta? Haluatko tietää, miten asioihin voi vaikuttaa paikallisesti, valtakunnallisesti tai kansainvälisesti?

Pohjantähti-keskus järjestää Politiikan korkeakoulun alle 30-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisista asioista. Pohjantähti-keskuksen toiminta on yhteiskunnallisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Oppilaitoksen harkinnan mukaan kurssiin osallistumisesta voi saada opintopisteitä tai korvaavuuksia.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen info@pohjantahtikeskus.fi

Hakemuksessa pyydetään kertomaan toiminnasta poliittisissa ja muissa järjestöissä sekä kiinnostuksesta osallistua poliittiseen toimintaan tulevaisuudessa.

 

Mikä? Politiikan Korkeakoulu

Kenelle? Alle 30-vuotiaille nuorille

Milloin? Ensimmäinen lähiopetusjakso on 20.-21.8.2022. Kurssiin kuuluu yhteensä neljä lähiopetusjaksoa.

Missä? Kylpylähotelli Pohjanranta, Keminmaa

Hinta? Politiikan korkeakoulu on valituille osallistujille ilmainen. Korkeakouluun sisältyy tasokkaat luennot, ilmainen majoitus Keminmaan Pohjanrannassa sekä ruokailut lähiopetusjaksoilla. Osallistujan huolehdittavaksi ja kustannettavaksi jää matkustaminen paikan päälle.

Miten? Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen info@pohjantahtikeskus.fi. Osallistujille lähetetään vahvistus osallistumisesta.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

REIJO RAEKALLION TAIDEMAALAUSKURSSI 1.10.2021-3.10.2021 Keminmaan Pohjanrannassa

 

 

 

 

Harvinainen mahdollisuus päästä palkitun ja maineikkaan, lappilaisen Reijo Raekallion maalauskurssille Pohjanrannan viihtyisässä maalaismiljöössä. Varaa paikkasi nopeasti, sillä paikkoja on rajallisesti.

Kurssin aihe on luonnoksesta valmiiseen maalaukseen ja se sisältää luentoja, harjoituksia ja kritiikin. Kurssin tuntimäärä on 13h. Luentojen sisältönä on kuvien (myös mielikuvien) käyttö maalauksen valmistamisessa. Sommittelu, piirustus, viiva ja pinta -akvarelli- akryyli ja öljyvärit. Ota mukaan omat välineet, joilla toteutat maalauksen.

Reijo Raekallion (s.1950) maalauksien rehevät ja maanläheiset ihmiset, humoristiset porot ja mystiset maisemat ovat keränneet ihailua jo 50 vuotta. Hänen taiteilijakotinsa Galleria Raekallio Pöntsössä on jo käsite.

Kurssi järjestetään Pohjanrannassa Pohjantie 23, 94400 Keminmaa www.pohjanranta.fi, yhteistyössä Pohjantähti-opiston kanssa.

KURSSIN HINTA 50 € / HLÖ / 3 PV

Aikataulu

pe 1.10. 16-19 luento + harjoitus

la 2.10. 9-12 luento + harjoitus

la 2.10. 12.45 -17.00 luento + harjoitus

su 3.10. 9-12 luento + kritiikki

Lauantaina ruokana lohikeitto (sis leipä, levite, vesi, maito lisäksi kahvi/tee). Hinta 15€/hlö. 

Ilmoittautuminen 20.9.2021 mennessä: Susanna Junttila 044 2186464 susanna.junttila@pto.fi

 

Maalausluokka on tilava, joten turvavälejä on helppo pitää. Seuraamme Covid-19 tilannetta.

Uutiset